Cursussen

Bloemschikken

 

“Gezellige herfstkrans”

Cursussen

Corona

Helaas hebben we besloten om de bloemschikcursussen voorlopig stop te zetten. Het Coronavirus heeft ons land stevig in zijn greep. Hoe en wanneer we weer kunnen beginnen weten we niet.  Op dit moment hebben we geen idee. We houden u doormiddel van deze site op de hoogte. De cursisten die zich voor dit seizoen hebben opgegeven krijgen persoonlijk bericht wanneer we weer beginnen. Onderstaande informatie is algemeen, en is dus voorlopig niet aan de orde. Voor vragen kunt u ons telefonisch, per mail of in de winkel bereiken. Alvast bedankt voor uw begrip. 

Seizoen 2020/2021

Informatie

U kunt ieder moment in het cursus seizoen instappen. Wel onder voorbehoud dat er plek is. U kunt zich telefonisch, per mail of in de winkel opgeven. Het cursusvoorbeeld staat één les van tevoren in de winkel. Hieronder vindt u meer informatie. Hebt u meer of andere vragen, dan beantwoorden we die graag.

Negen lessen

De lessen worden ongeveer één keer per maand gegeven op maandag- tot en met donderdagavond  vanaf 20:00 uur, woensdagochtend vanaf 9:00 uur

De kosten van deze negen lessen bedragen € 70,-. Hiervan betaalt u bij opgave € 10,- inschrijfgeld.*

U heeft ook de mogelijk om drie lessen te volgen. Het gaat dan om bijvoorbeeld drie najaarslessen in de maanden oktober, november en de Kerstles in december. Of  drie voorjaarslessen in bijvoorbeeld de maanden februari, maart en april. U maakt dan ook het Paasstuk. Andere combinaties zijn ook mogelijk. Informeer in de winkel naar de beschikbare plaatsen om hieraan deel te kunnen nemen.

De kosten van deze drie lessen bedragen € 26,50. Hiervan betaalt u bij opgave € 5,- inschrijfgeld.*


Één les

Vindt u het leuk om zo nu en dan één les te volgen, dan kan dit. Informeer in de winkel of er, op de door u gewenste datum, een plek beschikbaar is.
De kosten van deze les bedraagt € 10,00. Hiervoor betaalt u bij opgave €5,- inschrijfgeld.

Eenmalige groepslessen

Wilt u met een groep een les volgen?  Denk hierbij aan een verjaardag, vrijgezellenavond, personeelsuitje, met kerst, dan kan dit op afspraak bij Bloemenboerderij Groot Roessink of op een andere locatie. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.


* De kosten van het inschrijfgeld worden van het totale les bedrag afgetrokken. Het inschrijfgeld wordt niet teruggegeven als u zich afmeldt voor de lessen.

Algemene cursusinformatie

De lessen beginnen ’s avonds om 20:00 uur en ’s ochtends om 09:00 uur. Het cursusvoorbeeld is ongeveer een maand voorafgaand aan de cursus te bekijken in de winkel.

Het lesgeld is inclusief:

 • consumptie;
 • blok oasis;
 • hulpmaterialen zoals draad en krammetjes.
 • bij verhindering kan (indien mogelijk en na overleg) men een andere avond of iemand anders de les volgen

Het lesgeld is exclusief:

 • ondergronden zoals schalen en vazen;
 • bloemen;
 • decoratiemateriaal.
 • een all in les is mogelijk: informeer naar de prijs.

Zelf zorgt u voor het (gemerkte) benodigde gereedschap. Te denken valt aan:

 • mesje;
 • (draad)tangetje;
 • allesknippertje;
 • of eventueel ander gereedschap afhankelijk van het bloemstuk dat u gaat maken.

Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord in de winkel of via het contactformulier.

 

Fotogalerij