Kerstshow

Kerstshow

De datums voor de kerstshow 2019 zijn bekend!! Vrijdag 29 november van 10:00-18:00 uur, zaterdag 30 november van 10:00-16:00 uur en zondag 1 december van 10:00-16:00 uur is het zover.  Het hele bedrijf is gezellig in kerstsfeer gehuld. Er is veel leuks te zien. In-en voor de winkel kunnen bezoekers inspiratie opdoen op het gebied van kerst en relatiegeschenken.    Tijdens de kerstshow kunnen bezoekers zien wat we de afgelopen tijd gemaakt hebben: grote en kleine kerstbloemstukken, kransen, plantenbakjes, boeketten enzovoort.    Er is ook volop keuze in snijbloemen, kamerplanten, buitenplanten.      Om zelf iets te maken hebben we allerlei doe het zelf artikelen in huis. Tevens natuurlijk groen zoals Nobilistakken, Pinustakken, Ilextakken, Safari groen.

Bedrijven, verenigingen en particulieren

Bedrijven verenigingen en particulieren kunnen bij ons aankloppen voor het bestellen van relatie geschenken. Voor kantine, kantoor of balie maken we grote of kleine kerststukjes. Wilt u iets op uw eigen ondergrond gemaakt hebben, ook dat kunt u vast bestellen. Om gezellig bezig te zijn kunt u ook denken aan het volgen van een kerstcursus ( zie Cursussen).

Kerstbomen

Eind november hebben we kerstbomen te koop. Blauw en groensparren, Nordmannen. U kunt er vast één reserveren, en ophalen wanneer u wilt. De bomen worden gratis voorzien van een net.

Bloemenabonnementen

Extra reden om ons een bezoekje aan ons te brengen: iedere dag van de kerstshow verloten we onder de bezoekers  bloemenabonnementen. Aan het einde van iedere dag  is de trekking.

Koffie of thee

In de cursusruimte is gelegenheid om even bij te praten en een kopje of thee te drinken met een zelfgemaakte oliebol. U bent van harte welkom op 29 en 30 november en 1 december.

Fotogalerij