Rouwwerk

Rouwwerk

Persoonlijk

Een onderdeel van het leven is afscheid nemen. Vaak wordt dan met bloemen een laatste persoonlijke groet aan de overledene gebracht. Speciale wensen kunt u aan ons doorgeven, en indien mogelijk realiseren we deze. Het is mogelijk om een persoonlijk voorwerp of ondergrond in het bloemstuk te verwerken.     In de winkel hebben we diverse voorbeelden om u te helpen met uw keuze.

Euroflorist

Om vast wat voorbeelden te bekijken kunt u onderaan onze homepage het logo van Euroflorist aanklikken. Dan naar gelegenheden gaan. Onderaan vindt u rouwbloemen. Daar staan de voorbeelden uit het Eurofloristboek. U kunt hieruit een keuze maken en die in de winkel, via het bestelformulier of telefonisch aan ons doorgeven.

Afscheidsgroet

Voor een afscheidsgroet kunnen we linten aan uw bloemstuk maken. U heeft hierbij de keuze uit een scala aan kleuren.  De tekst kunt u zelf samenstellen, of kiezen uit verschillende voorbeeldteksten. Een persoonlijk geschreven kaartje behoord ook tot de mogelijkheden.

Bezorgen

Uw bloemstuk kan in overleg op de gewenste tijd en datum in de regio bezorgd worden.  We bezorgen bij de overledene thuis, uitvaartcentra, kerken of elders.

Fotogalerij

rouwwerk